💡O𝐧𝐝𝐞𝐫𝐳𝐨𝐞𝐤𝐬𝐯𝐨𝐨𝐫𝐭𝐠𝐚𝐧𝐠 | Dubbele extrusie printen van een 316L roestvrij stalen onderdeel | PolyMIM GmbH | FabricAr3v

  • Berichtcategorie:Nieuws

Dubbele extrusie printen van een 316L roestvrij stalen onderdeel (@PolyMIM) met keramische ondersteuning interfaces (K1013 #Inmafeed ): 0.3mm nozzle & 0.06mm laagdiktes. Geprint op FabricAr3v’s prototype met @Mahor extruders en een Tool changer platform van . Met een kostprijs van minder dan 10K€, ontwikkelt het FabricAr3v non-profit project een low cost en open source metaal 3D print technologie!

▶️ 3d model uit de openbare Onshape map | “ULA Bracket”, auteur: Alyssa Hopcus
▶️ Het FabricAr3v project is een INTERREG FWVL (Frankrijk-Wallonië-Vlanderen) project dat in 2019 is opgericht.

#FabricAr3v#Recherche#impression3dLowCost#Metal3Dprinting#3Dprinting#PelletadditivemanufacturingPolyMIM GmbH#MaHOR#InmafeedE3D#ToolchangerMarkforged-3D Printing#MetalXCRITT Matériaux Innovation : Laboratoire d’essais et d’analyses sur vos matériauxUMONSBérengère FallyUniversité de LilleCNRS – Centre national de la recherche scientifiqueSirrisCenaeroInterreg France-Wallonie-VlaanderenInterreg EuropeRégion Hauts-de-France#LaMcube

𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐨𝐯𝐞𝐫 #𝐅𝐚𝐛𝐫𝐢𝐜𝐀𝐫𝟑𝐯 :
▶︎ Web Site : https://fabricar3v.eu/
▶︎ LinkedIn : https://lnkd.in/en4uPxvw